Zoek
Roeselaarsestraat 118, 8890 Moorslede

Aula

Een persoonlijk en sereen afscheid...

Aula

Onze aula, die tot 135 zitplaatsen telt, is uitgerust met de nieuwste technieken voor de productie van zowel beeld als muziek.

Bij grotere diensten passen wij onze ontvangstruimte aan met extra zitplaatsen. Deze ruimte is voorzien van een scherm en klanksysteem, zodat de dienst ook van daaruit perfect gevolgd kan worden. Op deze manier breiden wij het aantal zitplaatsen uit tot 190.

We hebben bewust gekozen voor een sobere afwerking, met lichte kleuren, zowel in de afscheidsruimte als in de ontvangstruimte voor de familie.
Elke afscheidsplechtigheid wordt met evenveel zorg voorbereid.

In samenspraak met de nabestaanden stellen we de tekst op die zal voorgedragen worden, zorgen we voor het uitwerken van de fotoprojectie en maken we de muzieklijst, rekening houdend met de persoonlijke wensen van de overledene of van de nabestaanden.

Onze werkwijze garandeert, telkens opnieuw, een integer afscheidsmoment, rond de kist of rond de urne, met persoonlijke accenten, die verwerkt worden in de teksten, in de muziekkeuze en in de fotoreportage.

Elke afscheidsplechtigheid in onze aula wordt opgenomen. De familie krijgt de volledige dienst aangeboden op stick zodat deze nadien thuis herbekeken kan worden of bezorgd kan worden aan degene die niet aanwezig kon zijn tijdens het afscheid.